top of page
unnamed (1)_edited.jpg

Welkom op jouw eigen stukje wereld, die vierkante meters die een heel betekenisvolle plek in je leven vormen en een grote invloed hebben op je gemoedstoestand. Interieur is hierbij de sleutel, omdat het bepaalt hoe we ons voelen. Geen standaard, geen vastomlijnde norm - dat is wat het zo boeiend maakt!

Ik geniet ervan om tijdens uitgebreide sessies te ontdekken wat voor jou belangrijk is en vervolgens aan de slag te gaan met een ontwerp dat niet alleen voldoet aan jouw woonwensen, maar ook perfect past bij wie jij bent.

Kleuren, materialen, licht en indeling kunnen elkaar prachtig versterken als je de juiste combinaties maakt op de juiste plekken.

Het is voor mij een voorrecht om een belangrijke rol te spelen bij het creëren van deze essentiële plek van jou. Samen werken we aan een interieur dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt en waar je je helemaal thuis voelt.

WONING INRICHTING

KANTOOR INRICHTING

IMG_9730.heic

In de hectiek van het dagelijks leven wordt er gewerkt, gegeten, gelachen, gehuild, gebeld, geborreld, kortom: geleefd. Het kantoor, de tweede plek waar je vaak het meest vertoeft naast je eigen huis.

Ook op kantoor speelt het interieur een cruciale rol. Denk maar eens aan de impact die een ruimte of kleur kan hebben op productiviteit. Bovendien zijn verbinding en veiligheid van essentieel belang, elementen waar je speciale ruimtes voor kunt creëren.

Wat ik heel tof vind aan het ontwerpen van kantoren, is creatieve vrijheid die ik vaak krijg. Doordat het niet om een thuisplek gaat, kan ik vaak wat meer out-of-the-box ontwerpen. Het is voor mij van groot belang om de identiteit van een bedrijf en de huisstijl te integreren in het ontwerp.

Een harmonieuze mix van zakelijk en huiselijk creëert een prettige werksfeer. Het is mijn passie om een kantooromgeving te ontwerpen die niet alleen functioneel is, maar ook inspirerend en representatief voor de identiteit van het bedrijf.

bottom of page