Portfolio

Brown Clean Grid Fashion Moodboard Photo Collage (8).png

PARKWONING AMERSFOORT

Ons eigen nieuwbouwhuis waarvan we in Q1 2023 de sleutel krijgen. Een ruime woning met 2 verdiepingen aan de rand van een nieuwbouwwijk in Amersfoort met vrij uitzicht over het park. Dit project laat het best zien wie ik ben en wat mijn stijl is. Tot de woning klaar is deel ik hier het proces van het ontwerp. 

INDUSTRIEEL KANTOOR AMSTERDAM

Dit industriële kantoorpand in Amsterdam Noord werd nieuw opgeleverd. Deels wit, deels van beton en grijze vloeren. Een koele basis die wel wat warmte nodig heeft. 
Ik ging aan de slag met een kleur- en meubelplan en zocht naar de mooiste kleurencombinaties met het beton. Diepe warme kleuren waarvan de basiskleur heel donker plum. De ruimte kan het hebben door de vele ramen. De combinatie van verschillende materialen zoals beton, hout, velvet en leer zorgen voor warmte in dit robuuste pand. Een fijne werkplek met huiselijke sfeer.

20200203_1219_Neoc_Office_Hr_©FlorisHeuer_3667.jpg
goed.jpg

EENSGEZINSWONING AMSTERDAM OOST

Een persoonlijk project, namelijk de woning waar ik in 2017 introk bij mijn vriend die er toen al 14 jaar woonde. We hebben de inrichting toen helemaal opnieuw gedaan inclusief vloeren, badkamer en wc. Kenmerken zijn toch wel de contrasten met zwart en behang. Een mooie manier om een dode hoek erbij te betrekken of de hoogte te benadrukken. Nog steeds ga ik goed op contrast maar inmiddels mag het wel ietsje minder van mij ;)

VRIJSTAANDE JAREN 70 WONING SCHALKHAAR

 Met het hele gezin (ook de kinderen) gingen we aan de slag met moodboards. Ik heb aan de hand van de woonstijl die hieruit kwam het ontwerp en het meubelplan gemaakt met aanvullend wat woonshop uren om het basis plaatje compleet te maken. Ook bij de verhuizing zelf was ik aanwezig. De kamers van de kinderen heb ik ingericht en aan het eind van het project ben ik aan de slag gegaan met de afstyling en finishing touch. ​In samenwerking met een architect, bouwbegeleider en aannemer creëerden we stukje bij beetje het droomhuis met aanbouw. 

FBB043DB-5B7A-4A5D-8EE4-75D4CF510121.jpeg
moodboardwoonkamer (1).JPEG

INTERIEURADVIES

Een aantal sfeerbeelden die het resultaat zijn van een interieuradvies. Soms blijft het bij een 3-uur advies waarin we gelijk samen een moodboard maken en soms maak ik zelf een digitaal moodboard waar dan vaak een meubelplan uit voortkomt. Helaas heb ik niet van alle woningen en opdrachtgevers mooie interieurfoto's van het resultaat maar de moodboards geven een goed beeld van de verschillende stijlen waar ik mee werk.