top of page

WONING INRICHTING

woninginrichting Amsterdam

Jouw plek, jouw vierkante meters. Vaak de meest belangrijke plek in je leven die heel bepalend is voor je gemoedstoestand. Interieur speelt hier een grote rol bij en heeft effect op hoe we ons voelen. Er is hierbij geen standaard, geen norm, die voor iedereen geldt. Dat maakt het zo interessant!

Ik vind het heerlijk om tijdens een uitgebreide sessie te ontdekken waar jullie je goed bij voelen en vervolgen met een ontwerp aan de slag te gaan die niet alleen bij jouw woonwensen past, maar ook bij jou/jullie als persoon.

Kleuren, materialen, licht en indeling kunnen elkaar zo mooi versterken als je de juiste bij elkaar zet op de juiste plaats. 

Zo fijn om een belangrijke rol te mogen spelen bij het het creëren van jouw belangrijke plek. 

KANTOOR INRICHTING

IMG_9730.heic

Er wordt gewerkt, gegeten, gelachen, gehuild, gebeld, geborreld, geleefd. De tweede plek waar je het meest bent naast je huis. 

Ook bij een kantoor speelt interieur een grote rol. Denk maar eens aan de effecten die een ruimte of kleur kan hebben op productiviteit. Daarnaast is verbinding en veiligheid heel belangrijk waar je ook ruimtes voor kunt creëren. 

Wat ik heel tof vindt aan het ontwerpen van een kantoor is de vaak creatieve vrijheid die ik krijg. Omdat het geen thuisplek is kan ik vaak wat meer out of the box ontwerpen. Ik vind het belangrijk om de identiteit van een bedrijf en de huisstijl mee te nemen in het ontwerp. 

Een mix van zakelijk en huiselijk voor een prettige werksfeer.

bottom of page