top of page

Antwerpen

Stel je voor: samen met Linn ontdek je de prachtigste designwinkels en showrooms van Antwerpen, allemaal zorgvuldig geselecteerd zodat ze perfect aansluiten bij jouw unieke woonstijl.

Met haar expertise biedt Linn direct advies tijdens het shoppen, zodat je meteen de juiste keuzes kunt maken voor een interieur waar jij van droomt....

Je geniet tussendoor van een heerlijk diner en rust  uit in 1 van de mooiste hotels van Antwerpen.

Na deze designtrip is jouw woonruimte volledig ingericht. Het is tijd om achterover te leunen, te ontspannen en te genieten...

Het programma

Herken je jezelf hierin?
 

  • Je hebt een passie voor interieur en een duidelijk beeld van wat je mooi vindt, maar het totaalplaatje vormen blijft een uitdaging.

  • Je hebt wel eens overwogen een interieurontwerper in te huren maar je geniet zelf ook zo van het proces zelf.  

  • Je wilt nu echt een keer alles goed doen en niet telkens kleine aankopen doen die niet bijdragen aan een samenhangend geheel.

  • Je komt er samen niet uit en hebt behoefte aan professionele begeleiding om die prachtige middenweg te vinden waar jullie allebei enthousiast over zijn.

Omdat de designtrip 1 op 1 is, hebben we niet veel plekken vrij. Er worden nog 2 trips gepland tot de zomer dus als je enthousiast bent en klaar voor een nieuw interieur meld je aan! We beginnen met een persoonlijke kennismaking via een videocall, waarna we beslissen of we samen deze unieke reis zullen maken. 

bottom of page