Over Linn

 

 

Mijn naam is Linn Geertsma, interieurstylist sinds 2007. Op mijn 25e heb ik met mijn pabo-diploma op zak de switch gemaakt naar interieur. 
Ik ben begonnen als stylist bij een grote woonwinkel waar ik veel winkelstyling en interieurprojecten heb gedaan. In 2013 ben ik begonnen als ZZP'er. In eerste instantie naast mijn vaste baan, later volledig. 

Er komen veel uiteenlopende klussen op mijn pad: van een interieuradvies tot een volledige interieurinrichting, een verhuizing van A tot Z, een fotoshoot voor een interieurmerk en het inrichten van een beursstand bijvoorbeeld. Ik heb veel contacten in mijn netwerk om allerlei projecten volledig uit handen te nemen, maar ook voor een 3-uur advies ben je bij mij aan het goede adres. Ik hou namelijk van heel veel doen in heel weinig tijd!

Wat mij sterk maakt in mijn werk is mijn helikopterview. Ik blijf het geheel en de grote lijnen zien, terwijl ik ondertussen met de details bezig ben. Ook organisatorisch ben ik sterk, dit heeft een grote toegevoegde waarde tijdens projecten.

Kenmerkend voor mij als stylist is het creëren van mooie combinaties in kleur en/of materiaal. Het interieur komt tot leven en op een gegeven moment bereik je het punt dat het ‘klopt’. Dat is het moment dat je moet stoppen want teveel van beide kan erg onrustig zijn. Een goede balans vinden in een inrichting of op een foto, dat is waar ik goed in ben. 

Intussen ben ik alweer ruim tien jaar verder in de interieurbranche, woon ik samen in Amsterdam-Oost, huur ik een werkplek bij een creatief kantoor in het centrum en ben ik vaak op pad door heel Nederland. Misschien binnenkort wel bij jou? Mail me even als je vragen hebt of voor een kop koffie via 'contact'. 

liefs Linn