top of page

"Deze elementen komen samen in ontwerpen die warm, minimalistisch en luxe aanvoelen"

Met meer dan 15 jaar ervaring in de interieurbranche heb ik aan de meest uiteenlopende projecten gewerkt. Mijn passie ligt bij het ontwerpen van complete interieurs, zowel voor particulieren als zakelijke klanten.

Voor mij is het creëren van een leefruimte een intiem en persoonlijk proces. De eerste ontmoeting met een opdrachtgever is voor mij meer dan een zakelijke afspraak; het is een kans om te luisteren, te begrijpen, en een relatie op te bouwen. Deze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat elk ontwerp uniek en op maat gemaakt is, volledig afgestemd op jouw levensstijl, voorkeuren en smaak.

Mijn ontwerpen kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke materialen als basis. Deze materialen combineer ik met warme kleuren die elkaar versterken, en ik houd van contrast in de details. Deze elementen komen samen in ontwerpen die warm, minimalistisch en luxe aanvoelen. Voor mij zit luxe niet in overdaad of glamour, maar in comfort en kwaliteit. Ik kies liever voor één groot, opvallend meubelstuk dan voor meerdere kleine items en houd het aantal accessoires beperkt om de ruimte rustig te houden.

Gedurende mijn jaren in het vak heb ik waardevolle contacten opgebouwd. Ik beschik over een betrouwbaar netwerk van leveranciers waarmee ik nauw samenwerk, evenals vakmannen die ik kan aanbevelen voor de uitvoerende taken. Deze samenwerkingen versterken de kwaliteit en afwerking van mijn projecten, waarbij elk detail zorgvuldig wordt overwogen en uitgevoerd.

Een nieuwe opdracht is meer dan alleen het ontwerpen van een ruimte. Een fijne klik met mijn opdrachtgever is essentieel voor een optimaal resultaat. Ik nodig je van harte uit om vrijblijvend kennis te maken en wie weet is dat het begin van een samenwerking waarin jouw droominterieur werkelijkheid wordt.

bottom of page