top of page

Hi, ik ben Linn! 

In 2007 ben ik in de interieur branche begonnen na mijn opleiding in het onderwijs net te hebben afgerond. Als winkelstylist en inkoopster bij een grote woonwinkel heb ik een brede basis aan kennis gelegd waarmee ik in 2013 gestart ben als ondernemer.

 

Ik werk aan veel uiteenlopende klussen: van kort interieuradvies tot een volledig interieurontwerp, particulier en zakelijk. Ik focus me vooral op de inrichting van een ruimte. 

 

Interieur is mijn passie, ik kan er mijn creativiteit in kwijt en met details bezig zijn. Kenmerkend voor mij als ontwerper is het creëren van warme combinaties in kleur en materiaal en ik houd van contrast in de details. Het interieur komt tot leven en op een gegeven moment bereik je het punt dat het ‘klopt’. 

Mijn stijl kan ik omschrijven als eenvoudig maar sfeervol. Liever één groot meubelstuk dan meerdere kleine en vooral niet overdrijven met accessoires.

Ik houd van samenwerken. Om optimale kwaliteit te kunnen bieden moet je vooral hetgeen doen waar je het beste in bent en niet alles zelf willen doen. Ik heb door de jaren heen fijne contacten om me heen verzameld waar ik veel mee samenwerk. Naast het uitbesteden van werkzaamheden binnen mijn bedrijf zoals backoffice, projectmanagement en digitaal tekenen heb ik ook een betrouwbaar netwerk aan vakmannen. Zo kan ik me volledig op het ontwerp storten en mijn creativiteit optimaal de ruimte geven. 

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Stuur me even een berichtje via contact.

Portfolio
Tarieven
bottom of page