Linn4.jpeg

 

 

Mijn naam is Linn Geertsma, interieurontwerper/stylist sinds 2007. Ik werk vanuit een toffe kantoorloods in Amsterdam Oost waar ik ook vlakbij woon met mijn gezin.


Ik werk aan veel uiteenlopende klussen: van een kort interieuradvies tot een volledig interieurontwerp, particulier en zakelijk. Ik focus me vooral op de inrichting van een ruimte.

Kenmerkend voor mij als ontwerper is het creëren van mooie combinaties in kleur en materiaal. Het interieur komt tot leven en op een gegeven moment bereik je het punt dat het ‘klopt’. Dat is het moment dat je moet stoppen want te veel van beide kan erg onrustig zijn. Een goede balans vinden in een inrichting is waar ik goed in ben.

Wat mij sterk maakt in mijn werk is mijn helikopterview. Ik blijf het geheel en de grote lijnen zien, terwijl ik ondertussen met de details bezig ben. Ook organisatorisch gaat het me goed af, dit heeft een grote toegevoegde waarde tijdens projecten.

Mijn stijl kan ik omschrijven als eenvoudig maar sfeervol. Liever één groot meubelstuk dan meerdere kleine en vooral niet overdrijven met accessoires. Sfeer zit hem voor mij in de juiste combinaties van mooie materialen, en ik houd van contrast in de details.

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Stuur me even een berichtje waarin je jouw situatie uitlegt. Ik zal je dan wat meer vertellen over mijn werkwijze en tarieven. Als dit past bij jouw verwachting kunnen we een eerste afspraak inplannen waarin we uitgebreid ingaan op al jouw woonwensen.