top of page

WERKWIJZE INTERIEURONTWERP

Een volledig plan voor jouw woonruimte(s). Van basis (vloeren, muren, raambekleding) tot inrichting (meubels, maatwerk, verlichting en styling)

Afspraak aan huis

Nadat we al even contact hebben gehad over jouw wensen en plannen komen we graag bij je langs voor een eerste ontmoeting. Je kunt ons tot in detail vertellen wat je wensen en dromen zijn en we nemen uitgebreid de tijd om jouw stijl en leefwensen te ontdekken. 

Als we een match zijn maken we een offerte voor je en hebben wij ontzettend veel zin om te starten met het onwerp. 

Projectmanagement

Het ontwerp wordt in werking gezet. Producten en materialen worden besteld, tekeningen worden doorgestuurd, contacten worden gedeeld en je wordt op de hoogte gehouden over levertijden, leveringen etc. In deze fase is het belangrijk dat we de planning niet uit het oog verliezen en goed blijven communiceren met alle partijen die meewerken aan dit project. Daarom hanteren wij een duidelijke taakverdeling zodat jij ook weet waar je aantoe bent

Moods en materialen

Het creatieve proces begint hier. We maken per ruimte een moodboard waarmee de stijl en kleuren duidelijk worden als totaalbeeld. Daarbij gaan we op zoek naar de mooiste materialen voor wanden, raambekleding, meubels, etc. Helemaal afgestemd op jou. Dit vergt wat tijd, maar als je alles bij elkaar ziet is dat het zo waard. Ook maken we een start met de indeling in 2D, meubels en maatwerk oplossingen. Dit voorlopige ontwerp bespreken we uitvoerig tijdens een 2e ontmoeting en vanaf hier wordt het duidelijk welke kant we op gaan. 

 

Realisatie

Wij zijn net als jij zo excited want het ontwerp wordt uitgevoerd! We bespreken van tevoren goed wie welke taken op zich neemt. Wij hebben door de jaren heen een mooi netwerk aan betrouwbare vakmannen opgebouwd die we (deels)kunnen inzetten tijdens de uitvoering. Maar misschien wil jij het wel (deels) zelf regelen. Alles is mogelijk. Belangrijk is het eindresultaat. Want we gaan natuurlijk voor een mooie afwerking.

Het ontwerp

In deze fase wordt alles uitgewerkt in 2d- en naar wens in 3d tekeningen. We presenteren je een volledig plan tijdens een 3e ontmoeting met alle producten en materialen die gekozen zijn, een meubelplan met prijzen en levertijden, technische tekeningen van maatwerk en lichtplan indien gewenst. 

Wij onderhouden de contacten met leveranciers en zorgen voor de leveringen. 

Afstyling

Jouw droomhuis is bijna klaar! We kunnen je helpen met afstylen door accessoires te shoppen en de ruimte in te richten. Dit is nodig om het interieur helemaal kloppend te maken. Het gaat leven en het wordt persoonlijk. Jouw plek, hier ga je genieten en herinneringen maken.  

Laten we eerst even kennismaken voordat we een afspraak plannen! Een korte videocall geeft ons de kans om elkaar beter te leren kennen. Jij kunt ons wat meer vertellen over jouw project, en wij delen graag wat meer over wie we zijn en hoe we werken. Zo kunnen we allebei voelen of er een klik is voordat we samen aan de slag gaan. 

bottom of page